Lev Uden Vold søger en alsidig kommunikationskonsulent, der vil arbejde for at nedbringe vold i nære relationer 

Hjælp os med at give alle et liv uden vold
Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Tænker du proaktivt og strategisk i forhold til dagsordenssættende kommunikation, og kan du jonglere det sammen med dag-til-dag kommunikation? Vi leder efter en dygtig kommunikatør i et barselsvikariat, der kan formidle viden til forskellige målgrupper med blik for mange samarbejdspartnere og interessenter.

Om Lev Uden Vold
Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed mod vold i nære relationer. Vi sikrer et bredt perspektiv på voldsområdet og favner i vores arbejde både voldsudsatte og voldsudøvende kvinder og mænd, mennesker udsat for seksualiseret vold i nære og ikke-nære relationer, pårørende og fagfolk, der beskæftiger sig med målgruppen.

Lev Uden Vold består af et rådgivningscenter og en vidensafdeling, der arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til mennesker med vold tæt inde på livet. Det gør vi med konkrete tilbud til målgruppen, ny viden, formidling samt opmærksomhed og debat i samfundet.

Vores lille kommunikationsteam består af en presse- og kommunikationskonsulent samt en akademisk PA, som begge delvist overlappende er på barsel i 2024-25. Vi søger derfor en kommunikationskonsulent i et barselsvikariat.

Om stillingen
Som kommunikationskonsulent vil du indgå i vores lille kommunikationsteam, der arbejder tæt sammen med både videnskonsulenter, chefer og andre kollegaer i organisationen. Du refererer til Lev Uden Volds direktør, som også vil være din personaleleder.

Du får i en periode fagligt ansvar for vores daglige kommunikation, og det forventes derfor, at du har erfaring med at arbejde på tværs af digitale platforme som fx hjemmeside, nyhedsbrev og sociale kanaler. Det betyder, at du skal være indstillet på selv at løse alle typer af arbejdsopgaver – fra løbende rutineprægede driftsopgaver til dagsordenssættende kommunikations- og presseindsatser.

Der vil være mulighed for at præge stillingens nærmere indhold, men som kommunikationskonsulent får du en vigtig rolle i at kommunikere vores vidensprodukter og rådgivningstilbud til mange forskellige målgrupper på troværdig vis. Da vi er et lille sekretariat, der løfter i flok, kan der også være mindre opgaver med at bistå og understøtte direktøren ifm. oplæg, bestyrelsesbetjening osv.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx journalist, cand.comm., statskundskab, men din uddannelsesretning er ikke det afgørende.
  • Du har et par års erfaring fra en organisation, et mediehus, ministerium eller lignende.
  • Du er en dygtig skribent med blik for at formidle kompleks viden til forskellige målgrupper.
  • Du har forståelse for og erfaring med sociale og digitale medier og har lyst til at udtænke og producere dagligt indhold til Lev Uden Volds sociale kanaler på LinkedIn, Instagram, Facebook og X.
  • Du kender til mediernes arbejdsgange og har gerne erfaring med pressehåndtering.
  • Du er struktureret og i stand til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver på samme tid.
  • Du motiveres af at indgå i tætte samarbejdsrelationer – både interne og eksterne.

Det tilbyder vi
Et spændende barselsvikariat i en organisation med en klar mission, kompetente, dedikerede medarbejdere og højt til loftet. Synlighed er en kerneværdi for Lev Uden Vold som organisation, og vi har mange samarbejdsflader til andre organisationer, kommuner, regioner, ministerier, styrelser, fonde m.m.

Du ansættes på fuld tid (37 timer ugentligt) pr. 1. september eller 1. oktober 2024 til forventeligt 30. juni 2025. Arbejdsstedet er Lev Uden Volds kommende lokaler på Emdrupvej, København Ø. Løn efter gældende overenskomst på det statslige område.

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er den 11. august 2024. Stillingen søges ved at sende en samlet PDF-fil med motiveret ansøgning og CV til job@levudenvold.dk. Angiv venligst navnet på stillingen i emnefeltet.

Vi forventer, at første samtalerunde finder sted torsdag den 15. august 2024 og en eventuel anden samtalerunde onsdag den 21. august 2024.

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte direktør Elsebeth Kirk Muff på tlf. 4058 5299 eller ekm@levudenvold.dk, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen. Du kan også kontakte kommunikationskonsulent Shani Hannah Shalom på tlf. 3149 4441 eller shs@levudenvold.dk, hvis du vil høre mere om de konkrete opgaver.

Klik ind på www.levudenvold.dk og læs Lev Uden Volds strategi, opgaver og organisering. Du finder os også på Facebook, LinkedIn, Instagram og X.

Tryk her for at komme væk fra denne side