Ledige stillinger

I Lev Uden Vold opretter vi løbende ledige stillinger.

Vi har desværre ikke mulighed for at modtage uopfordrede ansøgninger. Vi anbefaler i stedet, at du følger os på LinkedIn.

Ledige stillinger hos Lev Uden Vold:


Projektsamarbejde om illustrationer

Er du en kreativ sjæl med sans for det grafiske – og har du lyst til at bruge dine evner til at sætte et vigtigt emne på dagsordenen?

Hvad har vi brug for?

Vi leder efter en eller flere kreative studerende, der har lyst til at udarbejde illustrationer til brug på vores hjemmeside, sociale medier, rapporter, nyhedsbreve og andre kommunikationsprodukter. Der kan være tale om alt fra 5 til 25 eller flere illustrationer alt efter projektets omfang.

Vi forestiller os, at illustrationerne skal kunne følgende:

  • Sætte billeder på det emne, vi beskæftiger os med: vold i nære relationer. Både overordnet og ned i nogle af underemnerne som fx psykisk vold, vold mod børn, seksuel vold, rådgivning mv.
  • Vække følelser og interesse uden at gå kompromis med emnets alvorlighed og den respektfulde måde, vi er nødt til at tilgå det på
  • Være visuelt appellerende
  • Være brugbare både på print og på web
  • Være nemt identificerbart og sammenhængende med vores i øvrige visuelle identitet

Detaljerne kan vi aftale sammen med dig eller jer.

Det er ikke særlig relevant for os, hvad du/I læser; I skal blot have mod på en grafisk designopgave, hvor I får meget ansvar, men også mulighed for kreativ udfoldelse og at sætte jeres præg på en organisations identitet.

 

Hvad får du ud af det?

I et samarbejde med os får du/I mulighed for at være med til at præge Lev Uden Volds visuelle identitet igennem jeres illustrationer. De færdige illustrationer vil blive brugt mange steder og vil blive set af mange. Vi vil give grundig sparring og feedback på opgaven både undervejs og afslutningsvis, så vi sikrer, at du/I lærer mest muligt af samarbejdet med os. Og så er dit/jeres arbejde med til at gøre en forskel for en vigtig sag

 

Lyder det som noget for dig/jer?

Så tøv ikke med at række ud – så kan vi tage en snak om dine tanker og vores forventninger og se, om et projektsamarbejde kunne blive til noget.

Kontakt presse- og kommunikationschef Asbjørn Lindsø: 3149 4441 / al@levudenvold.dk


Om os

Lev Uden Vold er Danmarks nationale enhed, der arbejder for at sikre mere og bedre hjælp til voldsudsatte og voldsudøvere. Målet er færre voldsudsatte i fremtiden.

Vi tilbyder hjælp og rådgivning om vold i nære relationer gennem den nationale hotline, juridisk rådgivning, efterværnsgrupper og terapeutisk rådgivning til udøvere.

Læs mere om vores hjælp og rådgivning.

Derudover fungerer Lev Uden Vold som et videnscenter, der indsamler, producerer og formidler viden om vold i nære relationer til fagfolk, politikere, voldsudsatte, voldsudøvere, pårørende og den øvrige danske befolkning.

Se alle Lev Uden Volds undersøgelser.