Rådgivning til voldsudøvere

Udøver du vold? Ring til Lev Uden Vold for hjælp

Lev Uden Vold tilbyder rådgivning over telefonen til dig, der udøver vold i en nær relation og gerne vil slippe den voldelige adfærd.

Med støtte og rådgivning vil vi lytte til dig og hjælpe med at kortlægge de problemer, der ligger til grund for volden. Du vil også få konkrete værktøjer, som du kan bruge til at bryde med volden.

national hotline lev uden vold telefon

 

Hvordan hjælper vi?

For at starte et forløb skal du sende en mail til samtale@levudenvold.dk.

 

 

Hvis du starter et forløb hos os, vil vores rådgivere tage udgangspunkt i, at du ønsker hjælp til at gøre noget anderledes fremover – at du gerne vil bryde med den voldelige adfærd.

Hos os vil du få mere indsigt og forståelse for din egen historie med vold. Vi vil tale om de faresignaler, som du skal være opmærksom. Samtidig vil du få konkrete værktøjer til, hvordan du kan kommunikere på nye måder, og hvordan du løser konflikter og problemer uden vold.

Vi vil også sætte tid af til at tale om den skam og skyld, som kan opstå, når du overskrider grænserne hos dem, der står dig nær.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig på rette vej ved at tale om dine bekymringer for at udøve vold og tilbyde vejledning. Målet er derfor, at du og dine nærmeste får et liv uden vold.

Rammer for rådgivningen

  • Tilbuddet er for voksne mænd og kvinder, der har udøvet vold i nære relationer eller er bekymret for at udøve vold i fremtiden.
  • Vi tilbyder som minimum en enkel telefonsamtale – men vi kan afholde op til 5 samtaler af cirka 50 minutters varighed pr. gang.
  • Imellem samtalerne modtager du materialer og øvelser på mail, der kan inspirere til at komme volden til livs.

Læs mere om vores tilbud til voldsudøvere her.


Mere hjælp

Juridisk rådgivning
Lev Uden Vold tilbyder også juridisk rådgivning i forbindelse med vold i nære relationer. Læs mere om den juridiske rådgivning her.

Viden og fakta
Har du brug for mere viden om vold i nære relationer, voldsudsatte og voldsudøvere, kan du finde flere informationer på siden viden og fakta.

Væk fra denne side