Telefonisk rådgivning til voldsudøvere

Lev Uden Vold tilbyder psykologisk telefonrådgivning til mænd og kvinder, der udøver vold i en nær relation. Den telefoniske rådgivning skal hjælpe voldsudøvere med at slippe den voldelige adfærd ved at bryde tabuet og hjælpe med at kortlægge de problemer, der ligger til grund for volden.

national hotline lev uden vold telefon

 

Telefonisk rådgivning til voldsudøvere

For at starte et telefonisk rådgivningsforløb skal du sende en mail til samtale@levudenvold.dk.

 

Vores rådgivere tager udgangspunkt i, at voldsudøveren ønsker hjælp til at gøre noget anderledes og mere hensigtsmæssigt fremover. Og ved at tale om bekymringerne for at udøve vold og tilbyde vejledning til udøveren, håber vi at være med til at sørge for færre voldsudsatte i fremtiden.

Med den psykologiske telefonrådgivning kan rådgivere hjælpe voldsudøvere med at få øget indsigt og forståelse for egen voldshistorie, faresignaler og skam og skyld relateret til det at have udøvet vold. Rådgivningen giver også råd og vejledning omkring nye kommunikationsstrategier og afvikling af vold som problemløsningsstrategi.

Rammer for telefonisk rådgivning

  • Den psykologiske telefonrådgivning er for voksne mænd og kvinder, der har udøvet vold i nære relationer eller er bekymret for at udøve vold fremadrettet.
  • Vi tilbyder som minimum en enkel psykologisk telefonrådgivning, og der kan afholdes op til 5 samtaler af omkring 50 minutters varighed pr. gang.
  • Imellem telefonsamtalerne modtager man også materiale og øvelser på mail, der kan inspirere til at komme volden til livs.

Læs mere om den telefoniske rådgivning for voldsudøvere her.


Yderligere hjælp

Juridisk rådgivning
Lev Uden Vold tilbyder også juridisk rådgivning i forbindelse med vold i nære relationer. Læs mere om den juridiske rådgivning her.

Viden og fakta
Har du brug for mere viden om vold i nære relationer, voldsudsatte og voldsudøvere, kan du finde flere informationer på siden viden og fakta.

Væk fra denne side