Telefonisk rådgivning til voldsudøvere

Lev Uden Vold tilbyder telefonrådgivning til mænd og kvinder, der udøver vold i en nær relation og ønsker hjælp til at slippe den voldelige adfærd. Med støtte og rådgivning vil vi bryde tabuet og hjælpe med at kortlægge de problemer, der ligger til grund for volden.

national hotline lev uden vold telefon

 

Telefonisk rådgivning til voldsudøvere

For at starte et forløb skal du sende en mail til samtale@levudenvold.dk.

 

Vores rådgivere tager udgangspunkt i, at man ønsker hjælp til at gøre noget anderledes fremover. Ved at tale om bekymringerne for at udøve vold og tilbyde vejledning, håber vi at være med til at sørge for færre voldsudsatte i fremtiden.

Du vil få hjælp til at få mere indsigt og forståelse for din egen historie med vold, faresignaler og skam og skyld relateret til at overskride andres grænser, som står dig nært. Vi giver også gode råd og vejledning omkring nye måder at kommunikere på, og hvordan du løser konflikter og problemer uden vold.

Rammer for telefonisk rådgivning

  • Tilbuddet er for voksne mænd og kvinder, der har udøvet vold i nære relationer eller er bekymret for at udøve vold fremadrettet.
  • Vi tilbyder som minimum en enkel telefonsamtale. Der kan afholdes op til 5 samtaler af omkring 50 minutters varighed pr. gang.
  • Imellem samtalerne modtager du også materiale og øvelser på mail, der kan inspirere til at komme volden til livs.

Læs mere om vores tilbud til voldsudøvere her.


Mere hjælp

Juridisk rådgivning
Lev Uden Vold tilbyder også juridisk rådgivning i forbindelse med vold i nære relationer. Læs mere om den juridiske rådgivning her.

Viden og fakta
Har du brug for mere viden om vold i nære relationer, voldsudsatte og voldsudøvere, kan du finde flere informationer på siden viden og fakta.

Væk fra denne side