Webinarer

Vi afholder løbende gratis webinarer for fagpersoner, der ønsker viden om vold i nære relationer og om arbejdet med målgrupper indenfor feltet. Oplæggene holdes af konsulenter og rådgivere fra Lev Uden Vold samt fagfolk og eksperter fra andre organisationer med specialiseret viden om vold i nære relationer.

Webinarerne henvender sig både til fagpersoner, der møder voldsudsatte og/eller udøvere dagligt, såvel som fagfolk, der knap så ofte møder disse borgere. Webinarerne henvender sig til fagfolk med forskellige jobfunktioner og indenfor forskellige sektorer - både social, sundhed, børn og familie, ældreområdet, handicap, bolig, politi og andre.

Alle webinarerne er listet nedenfor. Tryk på et specifikt webinar for at læse mere og tilmelde dig.

Webinarprogram

Webinarerne i efteråret 2023 er afholdt. Næste webinarprogram vil blive meldt ud i det nye år. Følg med her på siden eller på vores LinkedIn og Facebook.


OBS: Vi oplever sommetider tekniske udfordringer, så tilmeldte ikke modtager en bekræftelsesmail ved tilmelding til webinarer. Men bare rolig. Tilmelder du dig her på siden, er du tilmeldt. Vi arbejder på at løse problemet.

Tryk her for at komme væk fra denne side