Mig og min (særlige) rygsæk

”At bo i min familie er som at bo i et minefelt. Man ved aldrig, hvornår man træder forkert” (Mig og min (særlige) rygsæk, Lev Uden Vold, 2019).

I hver eneste skoleklasse sidder der ifølge statistikken 3-4 børn, som er udsat for fysisk eller psykisk vold i hjemmet.

Samtidig viser flere undersøgelser, at der er en sammenhæng mellem børns videre udvikling og vold i familien. Det kan bl.a. føre til dårlig trivsel, dårligere præstationer i skolen, lavere livschancer og kroniske sygdomme. I sidste ende følger volden mange børn og unge ind i voksenlivet.

Derfor har Lev Uden Vold skrevet bogen Mig og min (særlige) rygsæk, hvor børn og unge kan sætte ord på deres oplevelser og følelser.

Mere om bogen

Bogen er skrevet til børn og unge, deres forældre og fagpersoner på området.

Bogen består af viden om vold i nære relationer og personlige erfaringer fra børn og unge, der har oplevet voldsomme konflikter og vold i deres familie.

I bogen er der også øvelser og tegninger, som børnene selv kan tegne videre på og farvelægge. Enten alene eller sammen med en voksen, de er trygge ved.

Køb eller download bogen

Skriv til kontakt@levudenvold.dk for at bestille bogen med nedenstående oplysninger:

  • Navn og adresse
  • CVR nr. og evt. EAN-nummer, hvis I er en virksomhed, der bestiller
  • Ønsket antal
  • Om du ønsker at betale via MobilePay eller faktura (faktura dog kun for erhverv med CVR-nr.)

Bogen koster 250 kr. inkl. moms og forsendelse (ved bestillinger efter 26. april 2021). Ved køb af 10 stk. eller mere gives en rabat på 10%. Leveringstiden er 2-3 uger

Bogen er også tilgængelig i PDF-form.

Har du problemer med at downloade bogen? Prøv at åbne pdf-filen i Google Chrome eller en anden browser. Hvis du fortsat har problemer, så kontakt os på mail: kontakt@levudenvold.dk

Vejledning til fagpersoner

Du kan også hente en gratis vejledning til fagpersoner, der gerne vil bruge bogen i arbejdet med børn og unge, der oplever vold i familien.

Download vejledning til fagpersoner her.

Læs mere om udvalgte øvelser fra bogen her. 

Udvalgte øvelser til børn og unge fra bogen Mig og min særlige rygsæk:

Tryk her for at komme væk fra denne side