Cookie- og persondatapolitik

Ejeroplysninger

Levudenvold.dk ejes og administreres af:

Lev uden vold
Bygmestervej 10
2400 København NV
Tlf. 3151 4441
Mail: kontakt@levudenvold.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger levudenvold.dk modtager du automatisk en eller flere cookies.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Levudenvold.dk deler ikke personhenførbare eller anonyme data med 3. part. Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part.

Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies (information fra minecookies.org).

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Hvad bruger vi cookies til

Levudenvold.dk bruger cookies til at give brugerne den bedste oplevelse af vores sites. For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi således cookies til at indsamle demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Endvidere bruger vi cookies til at markedsføring.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på Levudenvold.dk.

Statistik

Levudenvold.dk anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes interaktion med sitet.

For at indsamle statistik over brugen af Levudenvold.dk bruger vi cookies for:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager

Google bruger cookies for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket er personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsføring

Levudenvold.dk bruger cookies til markedsføring. Til dette formål bruger vi.:

  • DoubleClick
  • Google
  • YouTube

Disse cookies gemmer både anonyme data og kan også gemme personhenførbare data. Data deles med tredjepart.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. I disse tilfælde indsamles  oplysninger om f.eks. navn, adresse, postnummer og e-mail. Ingen persondata videregives til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “senest opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lev Uden Vold/levudenvold.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@levudenvold.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine data.

Du har endvidere ret til at blive slettet fra vores databaser (Right to be erased) og ret til at al historik om din adfærd slettes (Right to be forgotten).

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Dato: 10/6 2018

Væk fra denne side