Vi er glade og stolte over at kunne fortsætte arbejdet mod vold i nære relationer

|

Kategorier

Nyheder
|

I Lev Uden Vold er vi glade og stolte over at være blevet prioriteret i reserveforhandlingerne og sikret midler indtil 30. juni 2024. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet mod vold i nære relationer.

Stine Oksbjerg

I Lev Uden Vold er vi glade og stolte over at være blevet prioriteret i reserveforhandlingerne og sikret midler indtil 30. juni 2024.

Reserveforhandlingerne er netop faldet på plads, og Lev Uden Vold er blevet forlænget indtil sommeren 2024. Læs pressemeddelelsen fra Social- og Indenrigsministeriet om fordelingen af reserven på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet. Tak til alle forhandlingspartierne for opbakningen og tiltroen til vores arbejde. Vi er utroligt stolte og glade for, at vi er blevet forlænget, så vi kan fortsætte vores virke som en uvildig, saglig og faglig aktør på voldsområdet. ”Jeg ser det som en kæmpe cadeau til vores arbejde og et vidnesbyrd om, at vores arbejde virker og er med til at gøre en forskel for voldsområdet generelt og for de mennesker, der lever med volden tæt inde på livet,” siger sekretariatschef i Lev Uden Vold, Sine Gregersen.

Vi fortsætter arbejdet

Vi glæder os til at fortsætte arbejdet mod vold i nære relationer, hvor vi vil have fokus på viden, forebyggelse og hjælp til de mennesker, der lever med vold tæt inde på livet. Der er nemlig behov for alle tre dele, hvis vi skal komme volden til livs. Som samfund er vi nødt til at blive klogere på volden, så vi kan sætte ind med den rette hjælp på det tidligst mulige tidspunkt. Vi skal også arbejde for at forebygge og forhindre, at volden opstår. Og så skal vi naturligvis hjælpe alle de mennesker, der rammes af volden, så de kan komme videre i deres liv uden vold. Lev Uden Vold vil i de kommende år blandt andet undersøge mænds voldsudsathed, så vi kan blive klogere på, hvilken form for vold i nære relationer, mænd udsættes for, og hvilken hjælp der er behov for. Læs mere om Lev Uden Vold her.

VIL DU FØLGE MED PÅ MAIL?

Har du lyst til at følge med i vores arbejde via et nyhedsbrev, kan du tilmelde dig nedenfor: Nyhedsbrevet henvender sig primært til fagpersoner, der ønsker at modtage fagligt interessante nyheder, tendenser og statistik på området. Ligesom nyhedsbrevet kan indeholde informationer om Lev Uden Volds arbejde generelt. Hvis du ikke er fagperson, men stadig er interesseret i området, er du selvfølgelig velkommen til at tilmelde dig. [gravityform id="1" title="true" description="true"]
Tryk her for at komme væk fra denne side