Ny kommunikations- og pressechef hos Lev Uden Vold 

|

Kategorier

Nyheder
|

Lev Uden Vold ansætter Asbjørn Lindsø som ny kommunikations- og pressechef.

Den 1. maj starter Asbjørn Lindsø som ny kommunikations- og pressechef hos Lev Uden Vold. Det sker som en del af en oprustning på organisationens kommunikations- og presseindsats. Asbjørn Lindsø kommer fra et job som pressechef hos Radikale Venstre på Christiansborg.

Direktør i Lev Uden Vold, Sine Gregersen siger om ansættelsen:

“Klar, tydelig og åben kommunikation er en forudsætning for, at vi kan lykkes med vores kerneopgave: at medvirke til at sikre, at ingen mennesker i Danmark lever med vold i en nær relation. Derfor opruster vi på kommunikations- og pressefronten den kommende tid. Jeg er umådelig glad for at få en stærk og erfaren profil som Asbjørn til at stå i spidsen for det. Asbjørn har både solide kommunikationsfaglige kompetencer og stor forståelse for den dagsordenssættende kommunikation, som jeg glæder mig til at se omsat til fordel for vores målgrupper.”

Asbjørn Lindsø er 38 år, uddannet cand.comm fra RUC og har siden 2019 arbejdet som pressechef for Radikale Venstre på Christiansborg. Før det har han arbejdet med kommunikation og presse i både Julemærkefonden og i brancheorganisationen Plastindustrien. 

Han siger om det nye job:

”Jeg glæder mig vildt til en ny og helt igennem meningsfuld faglig udfordring hos Lev Uden Vold. Vold i nære relationer er en stor samfundsmæssig udfordring, som vi skal løse. Det kræver, at vi løfter emnet endnu højere op på dagsordenen. Her er jeg sikker på, at jeg kan gøre en forskel. Jeg ser i det hele taget et stort potentiale i Lev Uden Vold som organisation og ser frem til at forløse det potentiale sammen med mine nye kolleger.”