Mia Lind Winther tiltræder som ny behandlingschef hos Lev Uden Vold

|

Kategorier

Nyheder
|

Fra 1. februar er Mia Lind Winther ny behandlingschef hos Lev Uden Vold. Hun skal lede Lev Uden Volds behandlingstilbud til både voldsudsatte mænd og deres børn og til personer, der udøver vold.

1. februar 2022 starter Mia Lind Winther i en nyoprettet stilling som behandlingschef i Lev Uden Vold. Her får hun ansvaret for et nyt pilotprojekt, der tilbyder psykologhjælp til voldsudsatte mænd og børn. Hun skal også lede videreførelsen af Slip Volden – Lev Uden Volds behandlingstilbud til personer, der udøver vold.

Mia Lind Winther er psykolog og specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Hun har mere end 16 års praksiserfaring, og bl.a. arbejdet hos Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Glostrup, Center for seksuelle overgreb, Børnehus Hovedstaden, familie afdelingen i Egedal kommune og i egen praksis.

Senest har Mia Lind Winther været behandlingsansvarlig psykolog og siden direktør for VIP Huset, som er en behandlingsinstitution for unge piger og kvinder.

Mia Lind Winther siger om det nye job hos Lev Uden Vold:

- Arbejdet med at udvide og videreudvikle Lev Uden Volds behandlingstilbud til såvel voldsudsatte mænd med ledsagende børn som til voldsudøvere er ikke alene meningsfulde og perspektivrige opgaver, men også helt nødvendige opgaver, når vi skal vold til livs. Jeg ser derfor med lige dele stolthed og ydmyghed utrolig meget frem til at bringe min ledelseserfaring, faglige viden og kliniske kompetencer i spil, når jeg tiltræder stillingen som behandlingschef. Og således også til at engagere mig i den fælles indsats for alles ret til et liv uden vold.

Direktør i Lev Uden Vold Sine Gregersen glæder sig over ansættelsen. Hun siger:

- Jeg ser virkelig frem til samarbejdet med Mia. Mia har dyb erfaring med traumebehandling af unge og voksne, der ofte har haft vold tæt på livet. Hun har værdifuld erfaring med at planlægge, udføre og følge op på psykologindsatser for målgruppen. Og så har Mia et stort engagement og et højt energiniveau, som vi får god brug for, nu hvor vi skal i gang med at løfte en helt ny og meningsfuld behandlingsopgave.