Nyheder

Lev Uden Vold og Danner får rekordmange opkald om vold mod kvinder

Lev Uden Vold og Danners døgnåbne rådgivninger oplever markant stigning i antallet af henvendelser om vold mod kvinder. Størstedelen af kvinderne har været i volden i mere end et år. Et tal, der forpligter til at sætte ind med hjælp tidligere, mener direktørerne i Lev uden vold og Danner.

Lev Uden Vold modtager generøs donation på FOAs kongres

Lev Uden Volds direktør Elsebeth Kirk Muff modtog en donation på 50.000 kr. på FOAs ordinære kongres i Aalborg. Lev Uden Vold modtager pengene som anerkendelse af organisationens dedikerede arbejde med at nedbringe vold i nære relationer og lette adgangen til hjælp.

Få overblikket: Tilmeld dig efterårets gratis webinarer i Lev Uden Vold

Lev Uden Volds gratis webinarer er for dig, som i kraft af dit arbejde kan møde mennesker, som oplever vold i nære relationer, voldtægt og seksualiseret vold. Bliv for eksempel klogere på, hvad der karakteriserer vold mod børn, og hvordan du bedst kan hjælpe barnet og familien. Eller få indsigt i, hvilke forhold der kan have betydning for, om vold går i arv. Her giver vi dig et overblik over efterårets webinarer.

Lev Uden Vold præsenterer ny strategi for organisationen

Vores ambition er, at ingen mennesker skal leve med vold i nære relationer, og at alle, som har brug for viden og rådgivning til bryde fri af volden, får den hjælp, de har behov for. Det gælder både børn og voksne; udsatte og udøvere; pårørende og fagpersoner.

Lev Uden Vold fylder 6 år

I dag er det seks år siden, at Lev Uden Vold blev stiftet med et mål om at styrke arbejdet mod vold i nære relationer. Selvom der siden stiftelsen er sket væsentlige politiske landvindinger på voldsområdet, er vi langt fra i mål.
Tryk her for at komme væk fra denne side