Presseklip 2024

FEBRUAR

Brønderslev Avis mfl.: Ny donation forlænger samarbejde med Lev Uden Vold

En markant donation fra TrygFonden og Augustinus Fonden på mere end en halv million kroner har banet vejen for forlængelsen af et banebrydende samarbejde mellem den danske organisation Lev Uden Vold og ti af landets politikredse indtil midten af 2025. 

Læs artiklen her


Socialmonitor: Lev Uden Vold udvider bestyrelsen med to nye medlemmer 

To nye medlemmer træder ind i Lev Uden Volds bestyrelse. De håber, at de kan være med til at styrke organisationens rolle på voldsområdet.

Læs artiklen her


Altinget: Lev Uden Vold henter nye bestyrelsesmedlemmer fra Lego og Frederiksberg Kommune 

Efter en udvidelse i bestyrelsen tiltræder konstitueret børne- og ungedirektør i Frederiksberg Kommune Marie Louise Refsgaard og bestyrelsessekretær i Kirkbi Anders Kirketerp-Møller Lev Uden Volds bestyrelse. 

Læs artiklen her 


JANUAR

Fagbladet Journalisten: Organisationer til medier: Hold tilbage med at spørge modparten i voldssager 

Den store interesse for at dække partnervold og vold i nære relationer får Lev Uden Vold, Danner, LOKK (Landsorganisation af Kvindekrisecentre), Mødrehjælpen, Dialog Mod Vold, Mandecentret og til at gå sammen om 8 gode råd, der tjener som etiske overvejelser til journalister, redaktører og andre, der dækker vold i nære relationer. Rådene tjener som faglige og etiske overvejelser. 

Læs artiklen her


Socialt Indblik: Mennesker med levede erfaringer skal dele deres historier i medierne. Men det kræver dialog om etikken

Når mennesker med levede erfaringer står frem i medierne, bidrager de med en vigtig og nødvendig indsigt. Men hvordan passer medierne bedst på dem? Lev Uden Vold har sammen med Danner, LOKK, Dialog Mod Vold, Mødrehjælpen og Mandecentret lavet '8 gode råd til journalister om vold i nære relationer'. Dansk Journalistforbund hilser rådene velkomne. 

Læs artiklen her


 

Tryk her for at komme væk fra denne side