Vil du fortælle din historie og hjælpe os med at sikre flere et liv uden vold?

Har du været udsat for vold i en nær relation eller været pårørende til en, som har? Eller har du selv brugt vold som udtryksform, og har du mod på at fortælle din historie? Så kan du måske hjælpe os med at sikre flere et liv uden vold. Du sagtens fortælle din historie anonymt.

Udover at sikre mere og bedre hjælp til mennesker, der oplever vold i nære relationer, er det også Lev Uden Volds opgave at generere mere viden på området og dermed øge opmærksomheden om vold i nære relationer. Vi ønsker, at samfundsdebatten skal ske på et oplyst grundlag.

Det betyder, at vi altid er på udkig efter mennesker, som kan hjælpe os med at sætte ansigt på debatten. For hvordan føles det at blive udsat for vold, hvordan påvirker det ens liv, og hvad skal der til for at bryde ud af den? 

Svarene på de spørgsmål er med til at kvalificere den offentlige samtale om, hvad det vil sige at have vold tæt inde på livet – både som voldsudsat, voldsudøver og pårørende.   

Hvis du har mod på at fortælle din historie, kan du hjælpe os med at sikre flere et liv uden vold. Vi søger cases til at belyse alle typer vold  fysisk, psykisk, seksuel, digital og økonomisk. Det er din oplevelse af volden, som er det vigtigste. 

Din historie kan sagtens fortælles anonymt!

Det kan for eksempel være, at du: 

  • Har oplevet at blive udsat for vold i en nær relation, for eksempel af en partner eller forælder
  • Har udøvet vold overfor en partner, et barn eller anden nær relation 
  • Har oplevet at være pårørende til en voldsudsat 


Hvordan bidrager jeg med min historie?

Hvis du kunne tænke dig at dele din historie eller overvejer at gøre det, er du velkommen til helt uforpligtende at kontakte pressechef i Lev Uden Vold, Asbjørn Lindsø, på tlf. 31494441 eller al@levudenvold.dk. 

Du kan stille spørgsmål og blive klogere på, hvordan du bedst kan bidrage med din historie, eller du kan vende dine overvejelser om at være case. Din tryghed er vigtig for os, og vi behandler dine oplysninger strengt fortroligt. Du forpligter dig heller ikke på noget tidspunkt.